
استخدام در بیمارستان ایرانمهر تهران
بیمارستان ایرانمهر تهران به یک نفر نیروی کارشناس فناوری اطلاعات سلامت نیازمند است
بیمارستان ایرانمهر تهران به یک نفر نیروی کارشناس فناوری اطلاعات سلامت نیازمند است
معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر تهران به دو نفر کارشناس فناوری اطلاعات سلامت و یا انفورماتیک نیازمند است
استخدام نیروی طرحی فناوری اطلاعات سلامت در بیمارستان ۱۵ خرداد تهران
استخدام کارشناس فناوری اطلاعات سلامت در بیمارستان پارسا تهران
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران یک نفر کارشناس فناوری اطلاعات سلامت استخدام می نماید.
بیمارستان امام خمینی ساری به یک نفر نیروی طرحی کارشناس فناوری اطلاعات سلامت نیاز دارد
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به یک نفر کارشناس یا کارشناس ارشد فناوری اطلاعات سلامت در واحد ثبت مرگ و میر نیاز دارد
بیمارستان علی اصغر در تهران به دو نفر نیروی انفورماتیک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت نیازمند است
بیمارستان بیرجند به یک نفر کارشناس فناوری اطلاعات سلامت نیازمند است
برگزاری وبینار فناوری متاورس و شبکه خدمات جامع و همگانی سلامت: فرصت ها، تهدیدها و راهکارها سه شنبه 23 فروردین 1401، ساعت 16 الی 18
مرکز خدمات تخصصی انفورماتیک سلامت سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار میکند: استانداردهای اعتباربخشی ملی بیمارستانهای ایران
پایگاه داده سلامت رابین: بستر دسترسی رایگان به داده های حوزه سلامت
اولین دوره آموزش حضوری "کدگذاری بیماریها بر اساس دهمین ویرایش ICD " International statistical of diseases and related health problems
انجمن ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان برگزار میکند: وبینار تخصصی آموزش مقاله نویسی ISI، مناسب برای تمام رشته ها
معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با همکاری گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت ونهاد مرجعیت علمی، وبینار استفاده از فناوری اطلاعات و سلامت در بحران کوید-۱۹ را برگزار میکند
نهمین گفتمان سلامت دیجیتال با موضوع مبانی ارزیابی کاربرد پذیری سیستم های اطلاعات سلامت، کاربرد در پزشکی از راه دور
Network+ In Use یک دوره کاربردی شبکه است و برای افرادی که قصد ورود به دنیای شبکه یا امنیت اطلاعات را دارند گام اول محسوب می شود
دورهی آشنایی با کاربرد فناوری نانو در حوزه پزشکی و سلامت همراه با اعطای گواهی معتبر آنلاین از سوی بنیاد آموزش فناوری نانو ارائه جزوه و خلاصهی نکات دوره
انجمن علمی دانشجویی فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می کند: کارگاه آنلاین آموزشی Microsoft Visio 2016
گروهی از محققان دانشگاه لیمریک یک مولکول ساده ساخته شده ارائه کردند که میتوان از آن برای ساخت مدار الکترونیکی استفاده کرد
سانچز ترونز با همکاری موسسه Sciences IONIQ در حال ساختن یک دستگاه تشخیصی هستند که جریان الکتریکی ولتاژ پایینی را به بدن ارسال میکند تا تغییرات ناشی از وجود سرطان سینه را شناسایی کند.
تشکیل پایگاه اطلاعاتی برخط بیمه شدگان در راستای حذف همپوشانی و هدر رفت منابع، ساماندهی درآمدهای قابل وصول و وصولی در چارچوب توسعه نرم افزار نیز با جدیت در بیمه سلامت مورد پیگیری قرار گرفت.
به گزارش سپید، محمدمهدی ناصحی درباره نقش سازمان های بیمه گر درمانی در دوران همه گیری کرونا گفت: «در شرایط شیوع و همه گیری بیماری ها، نظام های بیمه سلامت نقش مهمی در ایجاد شرایط ارائه خدمات بهینه بر عهده دارند و اگر بسترهای الکترونیک در نظام سلامت پی ریزی شده و ارجاع بیماران به نقطه رشد رسیده باشد تا حد زیادی بیماران از مسیر درست به سمت مراکز درمانی هدایت می شوند.»
سرپرست سازمان بیمه سلامت ایران در در مراسم اعطای گواهی صلاحیت عملکرد نسخه الکترونیک اعلام کرد که نسخه کاغذی تا پایان 1400 حذف خواهد شد.
آیا با وجود زیر ساختهای فعلی میتوان به راه اندازی موفق نسخه نویسی الکترونیک امیدوار بود؟
برخی از کارشناسان نظام سلامت تاکید دارند که باید از شتاب زدگی برای اجرای نسخه الکترونیک، پرهیز شود و در این مسیر، بسترسازی مناسب صورت بگیرد.
دوراپزشکی باعث اعتلای کیفی خدمات سلامت میشود.
راه اندازی نسخه الکترونیک بیماران سرطانی تا مهرماه 99
همه گیری استفاده از تکنولوژی برکسی پوشیده نیست و این موضوع قطعا در نظام سلامت بی تاثیر نخواهد بود. با توجه به اینکه نظام سلامت به صورت مستقیم در کیفیت زندگی افراد تاثیر دارد، میبایست نیاز های روزمره ی افراد نیز به درستی تعریف شده و تسهیل شوند.
فناوری اطلاعات (IT) در سلامت(deep mind)
آشنایی با پرونده الکترونیک سلامت و تاثیرات مثبت آن بر نظام سلامت و ارتقائ کیفیت مراقبت از بیمار
کلیات ثبت بیماری ها(قسمت اول) نظام مراقبت: جمع آوري، آنالیز و تفسیر مستمر و سیستماتیک داده هاي مرتبط با سلامت اهداف نظام مراقبت: بررسی روند بیماري پیش بینی و کنترل طراحی مداخلات گسترش تحقیقات تغییرات بیماري ها
بازار سلامت در بسیاری از کشورهایی که دارای منابع طبیعی زیادی نیستند، بزرگترین بازار است. همچنین در کشورهایی مانند ایران که دارای منابع طبیعی بسیاری است، باز هم حجم بازار سلامت در کنار بازارهایی همچون معدن، نفت و فولاد قرار میگیرد. نکتهای که در این بازار حائز اهمیت است، میزان دادهای است که در آن تولید میشود، به طوری که توسط موسسه Ponemon تخمین زده است 30% از دادههای جهان در حوزه سلامت است.
شاید با شنیدن واژه ی هوش مصنوعی، ذهنتان به سمت ربات هایی رود که کار های ما را انجام داده و بدون دخالت انسان تصمیم گیری می کنند. اما آیا ماشین می تواند تصمیمات دشوار پزشکی را اتخاذ کند؟
اگر قصد ادامه تحصیل دارید... کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت در کنکور کارشناسی ارشد در وزارت بهداشت در رشته های زیر امکان ادامه تحصیل دارند: -آموزش بهداشت -آمار زیستی -اپیدمیولوژی -اقتصاد بهداشت
امروزه علم پزشکی با سرعت بالایی در حال پیشرفت بوده و ارایه ی خدمات بهداشتی با تغییرات زیادی مواجه است. به نظر می رسد بهترین راه برای همگام شدن با این پیشرفت ها و تغییرات، استفاده از فن آوری باشد. یکی از فن آوری های با پتانسیل بالا اینترنت اشیا است. استفاده از فن آوری اینترنت اشیا در یک بیمارستان یعنی هوشمند سازی آن. یک بیمارستان هوشمند می تواند به وسیله ی یک زیر ساخت، تمام داده های مورد نیاز را جمع آوری و مدیریت کرده و در یک پایگاه داده ذخیره کند.
ما در جهانی زندگی می کنیم که همواره در حال تغییر است، شاید تا چندی پیش مفهوم اینترنت به شکل امروزی تنها یک رویا به نظر می رسید اما اکنون شاهد تاثیر بسیار زیاد این فن آوری بر زندگی خود هستیم. حال یکی از اصطلاحاتی که روز به روز بیشتر بر سر زبان ها می افتد، اینترنت اشیا است. پس واجب است با این مفهوم که قرار است در آینده ای نزدیک زندگی ما را متحول کند آشنا باشیم.
ظهور فن آوری های بهداشت دیجیتال ، از نظر برخی ، نوعی نگرانی برای بسیاری از چالش های پزشکی و بهداشت عمومی است که امروز با آن روبرو هستیم. این نخستین کتابی است که می تواند پاسخی انتقادی به دیدگاه تکنو-اتوپیایی و کارآفرینی بهداشت و درمان دیجیتال ارائه دهد.
از زمان راه اندازی فن آوری های پزشکی از راه دور ، فن آوری های حول محور پزشکی از راه دور ، به ویژه با روند ظهور اینترنت اشیا (IoT) ، سلامت الکترونیک/دیجیتال و فناوری های پوشیدنی ، هوشمند و کمکی ، بسیار تغییر کرده اند.
این کتاب دومین نسخه از کتاب بسیار مشهور DICOM است، که این استاندارد پیچیده را از دیدگاه بسیار کاربردی معرفی می کند. هدف آن مخاطبان گسترده ای از رادیولوژیست ها ، مدیران بالینی ، متخصصین فناوری اطلاعات ، دانشجویان پزشکی و مدرسین است.
ارتباطات الکترونیکی یک حال تحول عمیق در ارائه مراقبت های بهداشتی در خانه ها و جوامع است. این رسانه ها، تاثیر شگرفی در ارائه مراقبت های بهداشتی، در پاسخ متقابل به استفاده از منابع محدود و مقرون به صرفه خواهند داشت.
مفهوم درمان پزشکی از راه دور (تحت مراقبت غیرحضوری) در واقع کاملاً قدیمی است و به روزها و سنت قبیله ای باز می گردد که در آن از سیگنال های دود برای هشدار بیماری های جدی در یک جامعه استفاده می شد.
این کتاب طیف گسترده ای از موضوعات را گردآوری می کند که نشان می دهد چگونه می توان از اطلاعات و فناوری های بی سیم در مراقبت های بهداشتی استفاده کرد. در این کتاب ، نویسندگان بر چگونگی انتقال اطلاعات پزشکی از طریق شبکه های ارتباطی بی سیم متمرکز شده اند.
ما در مراحل اولیه تغییر پلتفرم بزرگ بعدی در محاسبات مراقبت های بهداشتی هستیم. که با استفاده از هوش مصنوعی (AI) و فضای ابری تغذیه می شود ، این تغییر در حال حاضر نحوه ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی را دگرگون می کند.
تئوری و کاربردهای عملی هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین در مراقبت های بهداشتی را کاوش کنید.این کتاب گشت راهنمای الگوریتم های یادگیری ماشین ، طراحی معماری و کاربردهای یادگیری در مراقبت های بهداشتی و چالش های کلان داده(دادهای با حجم زیاد) را ارائه می دهد.
این کتاب خوانندگان را با انواع روش ها ، داده ها و مقیاس های تجزیه و تحلیل مورد استفاده در حوزه سلامت آشنا می کند. و چالش های کار با داده های کلان (با حجم زیاد) در کل کتاب مورد بررسی قرار گرفته شده است ، در حالی که مزایا آن ها از طریق کاوش با ایجاد پیوند بین مجموعه های داده بزرگ امکان پذیر می باشد، مورد تأکید، قرار گرفته اند.
هدف از اعمال بهداشت روان در دنیای دیجیتال: یک کتاب راهنمای بالینی که تهیه شده برای کلینسین ها، برای درک ،ارزیابی انتقادی و پذیریش فناوری های خوب طراحی شده و معتبر است که پتانسیل تغییر دسترسی،مقرون به صرفه،قابلیت پاسخگویی به به مراقبت های بهداشت و روان را دارند.